MeStudyingAbroad sastavni je dio ovogodišnjeg Editorijala naše organizacije.
Projekat je započet 11.02. i trajaće sve do oktobra mjeseca ove godine.
U fokusu su, kao i uvijek, crnogorski studenti u inostranstvu koji pričaju svoju studentsku priču, ovoga puta iz jedne malo drugačije perspektive.
Naime, s obzirom na to da je Instagram društvena mreža, koja trenutno u drugi plan stavlja sve ostale, Organizacija je došla na ideju da putem Instagrama upozna svijet sa svojim radom.
MeStudyingAbroad koristi koncept Instagram Takeover-a, odnosno prenošenja Instagram profila @omsa.me na korištenje odabranim kandidatima iz CSI populacije.
Crnogorski studenti koji studiraju van granica naše zemlje imaju priliku da učestvuju i budu dio ovog nesvakidašnjeg projekta, tako što će pratiocima profila @omsa.me pokazati sedam dana svog studentskog života. Objavljujući fotografije, video snimke, i uključujući se uživo sa profila Organizacije, studenti imaju priliku da pokažu gdje to oni studiraju i žive, gdje se hrane, kako provode slobodno i radno vrijeme, i tako pratioce provedu skrivenim uličicama gradova u kojima studiraju. Tako će i da ih upoznaju sa kulturnim, istorijskim i svim zanimljivim činjenicama njihovog novog grada.
Svaki student koji se prijavi i bude odabran za jednog od ambasadora OCSI, dobiće pristup profilu na jednu nedelju, a po završetku mandata, njegove fotogrfije naći će se i na našoj Facebook stranici. Sve fotografije će takođe ostati i u kategoriji “Highlights” na Instagramu, kako bi se pratioci mogli prisjetiti omiljenih detalja ili vidjeti fotografije koje su propustili.

Mi, kao organizacija, smatramo da je ovo jedan inovativan i atipičan, ali veoma funkcionalan način da svijetu prikažemo život u cipelama jednog crnogorskog studenta vani, da moguće ohrabrimo nekoga da postane dio CSI populacije, i da se svi zabavimo i naučimo po nešto novo o državama koje osvajaju naši budući akademski građani.

Poziv za sponzorstvo

Poziv za sponzorstvo

Partner

LovcenLogo


Koordinator projekta

balsaLubarda

Balša Lubarda

Izvršni direktor Organizacije

 

Predstavnica UO

Predstavnica UO

 
marijaSindjic katarinaLazovic
 

Marija Sinđić

Katarina Lazović

 

Koordinatorka za projektne događaje

Koordinatorka za interne odnose

 

 


Tehnička podrška

jjovancevic

Jovan Jovančević

Kreativni direktor